Des de l’AFA volem donar les gràcies…

Hola, famílies! 


El curs s’acaba i en principi ha estat un any bastant profitós.  
Des de l’AFA volem donar les gràcies a totes les famílies per compartir amb nosaltres les vostres ganes perquè aquest projecte continuï viu. Sense vosaltres aquest compromís no seria possible. 

També volem donar les gràcies a l’equip que forma l’AFA. Darrere del teló hi ha molta història que no s’explica, hi ha sacrifici, temps dedicat i molt esforç totalment voluntari. Però sempre mirant cap a un futur amb il·lusió, perquè el que ens agradaria és que l’AFA torni a agafar força, que creixi i sobretot que torni la confiança envers l’associació. Per tot això i més. Gràcies Team!   


Aprofitem per dir que el curs vinent l’AFA té molts projectes en construcció, idees noves, i el més important de tot, fer moltes i moltes coses per tots els nivells de l’escola, per petits, mitjans i grans, i també, i no menys important, per vosaltres, les famílies. 
 Però per dur a terme tots aquests desitjos necessitem la vostra força, ganes i sobretot el més rellevant, la vostra confiança.  

Ens agradaria tenir famílies implicades, amb ganes de construir, de tenir una mirada més enllà. Per aquestes raons, creiem que amb una mica de vosaltres es poden aconseguir tots els propòsits. Per acabar volem agrair a tots els que van participar en la gran festa dels barrets:  
★ DJ Jimena per donar-nos tot el ritme que necessitem, i per transmetre’ns l’amor per la música. 
★ A players per fer-nos gaudir d’unes activitats lúdiques ben xules. 
★ A gaudire per endinsar-nos en un scape room, fer-nos viatjar al passat i ensenyar-nos a valorar que fent equip tot es pot assolir.  
★ A Art & Dance i el Casal per ensenyar-nos a gaudir, d’unes exhibicions amb  molt d’estil.
★ A tots els comerços de Viladecavalls i Can Trias per participar amb les vostres col·laboracions.

 AFA rosella 
Sempre en moviment